Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee

Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee

25 t/m 28 februari 2016 Brabanthallen 

Een verrukkelijk buitenleven begint op TuinIdee! Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven. TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen, in fraaie decors en compleet met styling. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. 'Leve de tuin' is het hoofdthema.

Nieuw op TuinIdee 2016 zijn o.a. ‘TuinIdee Culinair’, ‘TuinIdee Exclusief’ en de ‘Wonderkamer’, een rariteitenkabinet op tuingebied.

Kom op TuinIdee 2016 je droomtuin waarmaken!”

  • De tuintrend The World Beyond sluit aan bij de tuinliefhebber die vooral van de tuin wil genieten en van bijzondere objecten houdt. Een tuin met sprookjesgevoel. Ontdek ‘t op TuinIdee in de trendtuin ’Een Mysterieuze wonderwereld’ - een domerige watertuin.
  • Tuintrend Connect The Story sluit aan bij de tuinbezitter die de tuin ziet als een plaats om samen te komen. Ronde vormen staan voor samenhang en harmonie en zijn op allerlei manieren in de tuin terug te vinden. Op TuinIdee terug te zien in ‘Het Cirkel Collectief’ - een samenspel van ronde vormen.
  • Tuintrend Reconsider Space sluit aan voor wie huis en tuin een hechte eenheid vormen. Ruimtes worden anders gebruikt dan voorheen. Terras, borders en vijvers lopen in elkaar over of schuiven over elkaar heen. Op TuinIdee ‘Stijlvol exposé’ - prachtige combinaties van kleur en lijn.

Een greep uit de inspiratietuinen van TuinIdee 2016:

Voortuinenpalet – drie tuinamuses vormen een geheel
Bomen balkon – de mooiste bomen voor de kleine tuin
Rotsformatie – een prikkelende wereld in eigen tuin
De bonte borderparade – een feestelijk en afwisselend boeket
Smakelijk groentekabinet – natuurlijk tuinieren voor het gezamenlijk nut
Prelude op het Buitenleven – dynamische ruigte
Stadse fratsen - patio met vitamine G
Landelijke bongerd - een fris en fruitig lusthof
De Levende trendtuinen